понеділок, 23 квітня 2018 р.

Захист проекту "Село моє - перлинка України"

Учасники проекту зібрали і узагальнили дані про своє село.
Дізналися , як виникло село, звідки пішла назва. Подумали про те, що можна змінити в нашому селі, та як зробити його кращим. Презентували власно створеного герба свого села, малюнки «Денисівка в майбутньому».Учні 5 класу підготували флешмоб.








Разом поринули в його минуле і сьогодення. І крокуючи стежинами села,  дізнались багато цікавого. Зупинялись в різних улюблених куточках, розказували про них. Присутні з цікавістю переглянули відеофільм та презентацію. Захист проекту пройшов у піднесенній  атмосфері. Зачарували присутніх наші поети – учні 5 класу (Вознічук Даша, Бачук Каріна, Костюк Таня ) своїми поетичними авторськими рядками.  Радували своїми виступами солісти Бачук Емілія,  Миронюк  Владислав. Показали свої таланти учні 4 - 9класів. До присутніх звернувся вчитель – пенсіонер Багрій Ярослав Дмитрович з авторським віршем «Село моє ти рідне». І закликав   на далі дізнаватися про звичаї і традиції, пов’язані з нашим селом. Щоб в майбутньому прославили його і були гордістю своїх батьків та вчителів. Завжди пам’ятали свою маленьку Батьківщину – невеличкі села на Хмельниччині з простими назвами Денисівка, Данилівка, Калинівка.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Година натхнення

  Годинка натхнення" Читаємо , малюємо, фантазуємо !" Наші маленькі художники дуже вже непосидючі , на те й вони творчі люди! Любл...